Vy máte dar věci vidět v bizarních podobách a smysl věcí co nás potkávají berete s humorem sobě vlastním, to je dar a važte si jej.
30.11.2006 10:03:00 | Hedvábka
Výborná, vtipná...dobrá oddechovka, která podle mého nesklouzla jen k planému pleskání.
30.11.2006 09:15:00 | CorrimsonTom