100+1 rad rybářům
Anotace: Vynatek z rybarskeho radu.
Chcete-li chytati ryby,
at chtěj nebo nechtěj žrát,
elektrikou nachytáte,
těch ryb vždycky akorát.
Tak akorát dva, tři pytle,
kdo chce no tak třeba může,
zvýšit výkon o pár watů,
ryby se tím stáhnou z kůže.
No a když tam potom dáte,
ještě třeba jeden wat,
z rybyny se začne kouřit,
a můžete stolovat.
Komentáře (2)
Komentujících (2)