Holubí
Anotace: Taková ptákovina :o)))
Sedí holub na zadnici
oblbuje holubici,
dělá na ni oči
holubí
Holubice míru
nezná nikdy míru,
zobákem se na něj
zazubí
Ženou se do záhuby
a pečení holubi
lítají jim od huby
Hledají dům
holubí
Komentáře (4)
Komentujících (4)