Jo jo pečení ....už to mám úspěšně za sebou. Na ja, ono teho času moc není, když má být vše hotovo, do teho práce ... a člověk je pak v jednom kole a večer je rád, že chvílu odpočine, než přinde zase ráno a vše na novo.
23.12.2006 14:21:00 | NikitaNikaT.