Relaxační (variace na Tourettův syndrom)
Anotace: Velmi explicitní báseň pro potřeby okamžitého uvolnění stresu.
Sbírka:
V záblescích
Dospěl jsem k závěru, že všechno je v píči,
živím tu pověru, budoucnost ničím.
V kostech už cítím, že všechno je v řiti
k čertu s tím žitím, radši být zpití.
Nasrat na ostatní - já jsem tu hlavní!
Pravda je konstantní, morálka mravní.
Jebat ty paznechty, prznit ty mrdky
a špínu za nehty příchozí smrtky
utřeme do syflu a kurva do hajzlu totok už se mi nerýmuje,
pizda zasraná!
Komentáře (0)