Budík
Anotace: Vietnamská tržnice.
Koupil jsem si budíka,
bez ručiček, netiká
Vietnamec se moc smál,
když si stovku za něj bral
Já byl ale děsně rád,
že nebudu zaspávat
Ale ouha, vážení,
on má displej zkažený
Mrká, bliká, čísla hází,
přesný čas ho nerozhází
Asi mě má tuze rád,
že mě nechá klidně spát
Naštval jsem se právě dnes,
Vietnamci zpět ho nes
Můj úspěch byl ale malý,
všichni stejně vypadají
Každý říkal tobrá véc,
to byt jiná Vietnamec
Tak jsem stovku oželil,
starý budík vybalil
Je to budík od babičky,
s kováři a andělíčky
Ač vrcholem nevkusu,
lepší než ty z bambusu
Přečteno 730x
Tipy 7
Poslední tipující: jenommarie, PIPSQUEAK
Komentáře (5)
Komentujících (5)