Anotace: Tato báseň pojednává o tom, kterak zemřel jeden přítel člověka, konkrétně pes básníka, velmi nešťastnou a bolestivou smrtí při kondičním běhu v lese.
Díky za minimalistickou báseň :-)) Moc se povedla! Ten příběh je prostě strhující!!!! Jen tak dál...
19.12.2006 18:28:00 | Jan Matúšek