z našej krčmičky
Prifrčala bavorákom
holubienka sivá,
riekla "chlapi, pohov vtákom !"
dám si dáke pivá.
Ale pozor ! Pri treťom
som mimoriadne chtivá,
no a potom pri piatom,
chce sa spať a zívam a zívam a zívam ...
Přečteno 452x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)