Všechno nejlepší!
Anotace: Jak se ty časy mění.Pošlete jako vánoční přání nebo postesknutí si-dle naturelu.
V Betlémě na seně,narodil se Ježíšek,
měl jen holej zadeček,neměl ani kožíšek.
Časy se však mění,dnes je jiná doba,
z Ježíška je Santa Claus,pořídil si soba.
Děda Mráz na sněžném skůtru,brázdí širé pláně,
chudák českej Ježíšek,nemá ani na ně.
A tak v duchu tradice,malé české Popelky,
už jsme jak ten Ježíšek,máme holé prdelky.
Komentáře (5)
Komentujících (5)