V hodině biologie
Anotace: Moje jediná srandovní básnička... :-DD Je to taková ptákovinka...! Napadlo mě to při šprtání na test... :)
Popíšu ti svaly lidské,
to je ale romantické!
Kosti, kloubní spojení,
to náš život promění.
tepny, cévní soustava,
životní zlom nastává.
Komentáře (1)
Komentujících (1)