Jak koruna stromu se větví uličky
Na hřbitově dlouhá noc
V uličkách kameny, pod nimi truhličky
Nikdo nevolá o pomoc
Ententýky dva špalíky
Kdopak lásku zažije?
Není třeba říkat díky,
že si zas jednou užije
Krumpáč, kondom, lopata
Vstávat, mladá paní
Srdíčko i chrup ze zlata
Kalhoty dolů a hop na ní
Výbuch vášně, chrastění kostí
Sem a tam, ooh, sem a tam
Dokud nezpáří se do sytosti
Snem je všech neživých dam
"Hybaj zpátky do postýlky
Skončila návštěvní hodinka
Díky moc za společné chvilky
Doma však již čeká mě rodinka"