Tenkrát na hřbitově
Anotace: Trochu parodie na záhrobní poezii
Včera večer na hřbitově,
to jsem měla,lidi,dost.
Nalezená lidská kost
vypadala celkem nově!
Mrtví z hrobu vylézají
a dutým hlasem se mě ptají,
ztratili prý kousek z těla,
žebro jestli jsem neviděla!
Říkám,ano,tady,prosím pane,
zrovna právě stojím na něm!
Žebra kousek podala jsem
a šla jsem domů za psem!
Komentáře (0)