Pozdní puberta
Usadil se uher ve vrásce.
Ne, není to báseň o lásce.
Sedí si v pohodě na tváři,
radostí div celý nezáří.
Vypráví okolí ze žertu:
"Užívám si pozdní pubertu."
Přečteno 633x
Tipy 3
Poslední tipující: ten v koutě, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)