Svatý Valentýn
Anotace: Taková recese na svatého Valentýna, báseň prosím berte s humorem, děkuji :-)
SVATÝ VALENTÝN
Valentýn – hloupý svátek z Ameriky,
kapsy vyždímají Vám ty Vaše semetriky.
Na pultech obchodů srdíčka a tupá přání,
už i noční můry se mi o nich zdají.
Každý vyznává si mnohdy pokryteckou lásku,
kdo se má dívat na tu směšnou frašku.
Půjdu říct psovi ,,Miluji Tě“ a koupím mu kost,
zapojím se rovněž, už mi z toho totiž hráblo - mám dost.
Nikdo neví co druhému koupit a má z toho nervy,
ubohé skleslé chlapy pak musí utěšit placené běhny.
Tudíž vydělají nejen obchodní řetězce, ale i nevěstince
všichni se ze svatého Valentýna jednou dostaneme do blázince.
Docenta Chocholouška budeme milovat,
američanům za jejich svátek děkovat.
14.února na svěrací kazajku nakreslí nám docent srdíčko,
popřeje krásného Valentýna a dá polibek na líčko.
Přečteno 765x
Tipy 6
Poslední tipující: Romeo3769, enigman, CULIKATÁ, protivyl, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)