oplatky se pečou?
věda vede k více věcem
ví, že víc je vědět víc
že je lépe slepou vizí
vzít pro vzorky na Měsíc
kosmického člunu
nežli s lepou děvou cizí
pěti písně v Lunu
věda vede i na body
co by bylo? coby?
staletí by neletěla
kdyby hradby doby
nedobyla věda
teda ti to múzo nedá
hanit ji rok od roku
vědu tu co brk můj zvedá
k píšícímu pokroku?
neupíšeš centropenem
neprosadíš prosperitu
více kde je jablek s křenem
stopro šťávy v igelitu
vida vědo, možná vedeš
/podivína nepodvedeš/
od deseti k pěti
/v poločase rozpadu/
lepší v Lunu pěti
/hledíc zpříma dozadu/
20.02.2012 13:01:35 | protivyl
polčas rozpadu odpadu vědy v podobě všech dosud překonaných a zavržených teorií je zdá se bumerangem zacíleným na další a další příští teorie
20.02.2012 13:25:42 | Petbab