Malý král
Anotace: Pro mého syna a trochu o něm
Malý král na trůnu sedí,
svým dřevěným mečem hrozí.
Válku vyhlásil dinosaurům,
medvídkům i indiánům.
Z plakátu mu princezna mává,
k večeři ho ale volá máma.
S povzdechem odkládá svou válku
a odpouští všem zrádcům.
Z trůnu rychle pospíchá,
na míchaná vajíčka.
Kalhoty si zapomněl natáhnout
a na trůně zase spláchnout.
Komentáře (0)