Kýla
Anotace: Obchodní transakce.
Viděl jsem vám vílu,
měla chudák kýlu.
Místo aby skákala,
tak žalostí plakala.
Kýla není žádný špás,
nabízím jí kýlní pás.
Polibky mě platit chtěla,
kreditku, že zapomněla.
A že vskutku krásná byla,
na ceně se domluvila.
Teď má víla kýlní pás,
já si užil prima špás.
Přečteno 595x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, PIPSQUEAK
Komentáře (4)
Komentujících (4)