Anotace: Divoké vášně, pořád je hlídaš? teď piješ z poháru zapomnění, jsi na řadě pokerový karty mícháš
Hustý dým z cigaret
Tucet láhví od piva
Otevírá Ti nový svět
V temném baru, Drákula ožívá
Je čas se ohlédnout
Narovnat pošlapané květy v nás
Z nohou těžké okovy zout
A v nové morálce
Vítej mezi nás
Kouř štípe do očí
Z ohně nemusíš mít strach
V divokém tanci svět se otáčí
Brzy budeš jedním z nás
Jedním z nás
Divoké vášně
Pořád je hlídáš?
Teď piješ z poháru zapomnění
Jsi na řadě, pokerový karty mícháš
V našem baru
Drákula ze spánku procitá
Mezi své, tak rád Tě přivítá
Dlouhá pusa vůbec nepálí
Ve slušný holce, vášně rychle zapálí
Kouř štípe do očí
Z ohně nemusíš mít strach
V divokém tanci svět se otáčí
Brzy budeš jedním z nás
Jedním z nás