Kafe s Maryšou (od Mrštíků)
Anotace: To kafe má dnes divnou chuť...
Přijď.
Udělám ti kafe.
Vždyť vím, že máš ho rád.
A budeme si hrát,
jako že nic se nestalo,
že tamta druhá není.
Skutečnost zuby cení
a kafe má dnes divnou chuť.
To se ti, milý, jenom zdá.
V koutě se ztrácí Maryša
a z teploměrů rtuť.
Přečteno 427x
Tipy 4
Poslední tipující: Radhuza, Psavec, zaba.zuzla
Komentáře (6)
Komentujících (3)