Trochu jiný pohled
Anotace: Jen takové blbinky pro pobavení.
Novodobé sudičky
U kolébky děťátka sudičky vám stály.
Popřejeme, nebojte, kolik že jste dali?
Dnes není nic zadarmo, ani přání štěstí,
úplatky že nechceme, pouhé jsou pověsti.
Hříšník
U nebeské brány pobledlá je duše,
čeká na ní peklo, čert už pro ní kluše.
Proč slzami smáčí teď hříšník kapesníčky?
Protože před smrtí polykal andělíčky.
Přečteno 460x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Markusi, básněnka, Martinecka23, Linzerka, semeda, Květka Š., střelkyně1
Komentáře (3)
Komentujících (3)