Nero..
Slyšíš mě? já ti nerozumím
no bodejť, vždyť nic neříkám
mlčím - tacere tutum est, mim
odcizen slovním replikám
nedává si na hubu hadr
proč taky, hadrem zamává
verbálním egům, jež psychiatr
nevyslechne, hluk, zábava
zůstane v mezích, napíšu si
o autogram negramotným
jež nerozumí, brko husí
mlčky skřípotem náhodným
myslí si své o tom, co píše
myslím si taky mlče dál
platí vše, cos přečetla výše
aniž bych řekl, co jsem vzdal
Přečteno 445x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zaba.zuzla
Komentáře (3)
Komentujících (2)