INZERÁT
Anotace: Máte smyl pro humor?
Abstinent, nekuřák
Vše přesně tak
jak se to žádá
Velká paráda
Auto též barák
V horách u dubu
vlastním i chalupu
hned u rozhledny
Mladý a pohledný
navíc sportovec
Povoláním švec
Vlastním i kluzák
Tedy žádný nuzák
nebo dokonce bída
V erbu jen netopýra
Tučné konto mám
stále jsem jen sám
Zn: nikoho nehledám
Jen se chlubím
přesně to umím
Uhozené já vím
trochu se stydím
Vlastně nemám nic
Váš „rytíř“ z Nemanic
Komentáře (0)