Anotace: Taková ptákovina o televizích, které rozšiřují obraz tak, že z kopačáku udělají rugby míč...:o)))
Čumím na bednu
V červenci i v lednu
Čumím na ní pořád
Je to pěknej zlořád
08.01.2007 14:49:00 | JardaCH
Nejhorší je, když vy to vidíte a váš protějšek ne. Takhle jsem ho v Datartu deset minut přesvědčovala, že opravdu rozšiřuje obraz, muž tvrdil, že ne a nakonec jsme se pohádali, páč prý musím mít pořád pravdu...No, ale když já ji prostě mám, tak co nadělám:o)))
08.01.2007 09:12:00 | Aglája
dobrý postřech a nápad...ta druhá je lepší, tak jsem je chtěla trochu rozlišit
08.01.2007 09:07:00 | Jarky