Anotace: taková každodenní, žádný velký umění :)
Lump ve velkym bouráku
pravidla má na háku
pět v českejch v baráku
a fabriku slováků.
Lump jede k sněmovně,
jen trochu nerovně -
dal si ráno vizoura
ať se mu den necourá.
Ve dveřích ňákej hňup
vytýká lumpovi lup -
No to nám ještě scházelo -
stejně to málo házelo!
Lump stává se obětí médií
avšak procesem sépiím
v oblacích inkoustu skreje se
cokoli kdokoli nadnese.
Pak lump čistý co lilie
whisky se po ránu napije
pošle česko do háje
a odletí kamsi do ráje.
Tam totiž daně se neplatí
natož pak nějaké výplaty.
Konečně také něco málo humoru :-) Musím říct že místy mi tam haproval rytmus ale to se časem vychytá.Jinak pěkný a ocenit si určitě zaslouží
01.05.2012 12:41:23 | Rejha