Užívejte si!
Anotace: Takový malý ironický povzdech nad naší konzumní společností.
Že svítí slunce?
Zelená se tráva?
Česká rodina teď
na pochod se dává.
Hypermarket, supermarket,
to jsou naše cíle.
Azurit a Ariel,
také pračka Miele,
whiskas chtějí kočky,
Kozla manžel zase.
Pod modrou oblohou
se modrá kráva pase.
Užívejte si!
Že vane větřík?
A že kytky voní?
Českou rodinu teď
nikdo nedohoní.
Hypermarket, supermarket,
to je naše meta.
Pánská obuv Easy go
a vysavač Eta,
Hami chtějí děti,
Nescafé zas děda.
Jägermeister dodá sil,
kdykoli je třeba.
Užívejte si!
Přečteno 498x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Psavec, zaba.zuzla
Komentáře (6)
Komentujících (5)