VIP
Já jsem VIP, já jsem celebrita
všude jsem in, každý mě vítá
já jsem těch horních deset tisíc
Řekni mi, kdo je víc?
Já jsem hvězda a kolem samé plyše
no a co, že je to jen klišé
já se vyhřívám na výsluní
a ti dole, ať se klidně honí
Já jsem VIP, já jsem celebrita
můj manager už mě vítá
je to má spása, ideál
na věky budu zářná stár
Já jsem VIP ať to všechny sžírá
v hlavě nic, po rozumu díra
klaní se hvězdy, klaní se politici
Tak jen pověz, co více říci?!
je to vtipný a dodržet rytmus, byla by to fajn písnička, třeba jak pro Bubílkovou se Šimkem před časem :o)
06.04.2012 18:19:02 | hanele m.