Anotace: To mohou být i střevíce? Ptala se hadova hadice...
Sbírka: (°+°)Divné město(°+°)
~~~***~~~
Ta hadice hadova
s módou si nic nedělá
prý pořídí si střevíčky
třeba z hadí kůžičky.
Nač ti budou střevíce?
Zeptal se had hadice
kam je budeš asssi nosit?
Zasyč,
nebo tě mám prosssit???
Nech ty moje střevíce
už vztekala se hadice
já na každý svůj koneček
teď nasadím si střevíček.
Ani had knír nevystrčí
žádné nemá,to byly řeči
on už je asi oholil
dřív než se z díry vyplazil.
A proto ta hadice
odhodila nepotřebné střevíce
jednou se v nich tak zamotala
na pomoc si hada zavolala.
A tím končím povídání
o hadovi a jeho paní
teď na sebe jen láskou syčí
jak se kolem sebe točí…
+++++