Sedmá
Nejsem hříčkou náhod
honičky v dimenzích
kterak stín svých nahot
nechci v lidských mezích
snít o technologiích
jež dálky přiblíží
stylem sedmiokých
jimž ne zpoza mříží
stačí hledět dále
za meze v představách
v čele, v sedmi ale
podnikám výpravách
o nichž šest pečetí
ve svých ´sexepílích´
ani zbla ponětí
nemá, vědě v brýlích
tmavých, není zhola
sedmá pečeť k mání
tam a zpět dokola
honí supermani
řešení šest, křídou
na tabulích s houbou
- k setření (když vyjdou
výsledky) všech, s chloubou
Přečteno 427x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Květka Š., Psavec
Komentáře (0)