Anotace: Napadlo mě to cestou ze školy. :-)
* Obchodník s časem *
Kdo by s časem obchodoval,
ten by rychle zbankrotoval.
Nesolventní klientela,
ta nikomu nevydělá!
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?