Křížovka
Luštím, ležím na zádech,
jako vždy si nevím rady,
tají se mi při tom dech,
zkouším u slov osmé pády.
Sklońuji je množným rodem,
ohýbám je tvarem muži,
nevím, zkouším zapnout modem,
nechtějte být v mojí kůži.
A pak jedu "randomize"
pěkně chlívek po chlívečku,
žádný smysl, žádná vize,
jen vyplnit a pak tečku.
Přečteno 552x
Tipy 4
Poslední tipující: divoska_jaja, Robin Marnolli, Tanecnice
Komentáře (3)
Komentujících (3)