Tramwaj si drnca po jedne koleji
druhou nam ukradli čiperní zlodeji
nemeli na jidlo,ohnivou vodu
odnesli slitinu i kus hromosvodu
do sberny k vyplatě zaručené
právo zde usíná za letu
najdes li poklůpky odcizené
překroč než (s)končíš v podřepu
Po pádu do hloubky
kosticka praská
z ruky ti vyletí Dnes
nevolej o pomoc
venku hřmí blýská
ze zhora zavrčí pes