+++++
Slet…
+++
Milé čarodějnice
blíží se náš velký svátek
30.dubna
vůbec není třeba
mít poklizené chýše
vždyť lepší
je ten nepořádek
jak se v našich
"Čarodějných Listech" píše.
~
Každá si doma
své spoďáry přičmoudí
vlasy si rozcuchá,
to se zařídí,
černým uhlem
si svoje tváře zvelebí
to se všem
kolem těch ohňů jistě zalíbí.
Jooo,ještě si přilepit
několik umělých bradavic,
ulomit střední zub
pilníkem si přibrousit
drápy.
A víc už nic???
~
A už je to tady,
tak nastartovat košťata
černého kocoura
si na svůj hrb posadit,
před půlnocí
přeletíme přes vrata
a na šibeniční vrch
můžeme vyrazit.
~
Cestou si dáme majzla
na ty ohně
bacha,letíme doleva,
doprava a rovně,
klidně jim do těch ohňů
plivneme
a ostatním se fofrem
vyhneme.
~
Sláva.Na tom Velkém srazu
jsme všechny zase tu
opět žádnou z nás
ti blázni nechytli,
zase jsme ty u ohňů
parádně oblafly.
Všechny svým drápem teď
se do NAŠÍ KRONIKY
zapíšeme
a milé přítelkyně
na příští rok se zase moc těšíme
~~~~~~~~~
fíííí,fíííí,fíííí,fíííí,
………………
Ano,naše milá vedoucí čarodějnice,vše už k naší kráse vykonáno jest,jen čekáme na povel startovat....:-)))
30.04.2012 11:57:56 | střelkyně1