za bouřky
Anotace: kdybys tak za bouřky vedle mě stála promoklá prochladlá chvěla se hned bych tě objal...
kdybys tak za bouřky
vedle mě stála
promoklá prochladlá
chvěla se
hned bych tě objal
pevně jak skála
a začal hladit po vlasech
pak bych tě políbil
na mokrém krku
a na tvůj zadek dal bych ti ruku
kdyby ses náhodou nebránila
kdybys mě pohlavek nevlepila
tak bych tě povalil do mokré trávy
a nalil hrneček voňavé kávy
Přečteno 627x
Tipy 6
Poslední tipující: Dreamy, vyskovak.cz, poeta
Komentáře (2)
Komentujících (2)