Rozkatili se vám kati,
že je vláda málo platí.
Vrchní kat jen zabručí,
ministra, že pomučí.
Ukáže té sebrance,
přibere i poslance.
…
Zaplakala katovka,
muž malou mzdu nese,
týden jenom hrachovka,
zlostí se vám třese.
Pak mu řekne rozhodně,
nebuď přece volem,
zahoď skřipce, pochodně,
staň se senátorem.
S tím senátorem tam mi to nějak od Tebe Psavečku nejde dohromady.Nechci moc machrovat, ale já bych tam šoupl,
...staň se šuk...... :-)
15.05.2012 18:36:46 | Jeněcovevzduchukrásného