Anotace: A je tu poslední kolo soutěže,moc prosím o pás hlasů.Však tato básnička je pro Culíka darovaná a ne z Culíkova:)).Tímto dotyčnému děkuji:))a všem přeji hezký den s úsměvem:)
Pro ženy a pro slečny
nejsem nikdy zbytečný
Ria tampon kvalitní
jistota do vašich dní:))
http://periodanenitabu.cz/#/zapojse/galerie/16476
Nevím o jakou soutěž se jedná, na Literu? nečetl jsem ani soutěžní básně:-(. K přidané básni mohu napsat snad jen tolik, že já osobně bych byl velmi rád,kdyby mi někdo něco takového nikdy nevěnoval,ale jsem pes, proto se to nestane.
14.05.2012 11:10:34 | kočkopes
Já jsem sem zapomněla šoupnout odkaz na tu soutěž, víš?promiň:(.Tahle říkanka mi byla věnovaná z legrace do soutěže pro radost a já za ni děkuji, je to pouze legrace:)))
14.05.2012 11:48:00 | CULIKATÁ
Odkaz už vidím, podívám se i na básničky:-)
14.05.2012 13:29:37 | kočkopes