Číslo
Číslo je iluze
vědecky vzato
inu přímo lúzr
- lze sečíst bláto?
to víš, že jo, blatná
krychle je číslem
násobků lopatná
míra se smyslem
pro humor, černější
než horor vacui
jeden den včerejší
v ne-jedné rakvi
vzal za své, nesmysl
čísla jsou, věřte
- nevěřte, smůla smůl
měřím, vy řežte
Přečteno 484x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (2)