Tak hnije tělo v šedém sudu,
ropuší zápach line se z průrvy,
nemá v sobě ani kousek studu,
to červi prolezlé torzo kurvy.
Bývala to kráska místního domu
výstavní zboží pro poslance,
přidejte ještě zkušenosti k tomu,
a získáte sexuálního boha vyslance.
Však rána jednoho sluného
měla naše žena smůly spousty,
k snídani
vzala si dva tousty,
které jedu byli plného.
Bordelmáma zaklela a lopatu popadla,
sud pod okapem sebrala,
a svou milou,
na kousíčky,
uložila k věčnému spánku.