Pověsím se za kliku v kuchyni
a budu doufat, že mě unese -
jako když mi bylo 5!
Ach, ty časy bez strachu a bez viny,
kdy bylo největším otřesem
zjistit, že z Lega není svět.
A teď? Teď chci všechno hned!
Jen ať do mě opře se,
kdo ostatním nestíní -
kdo kliku svou si v kuchyni
ještě nenachystal...
aspoň pro tchýni.