Velká miska jahod
Ne náhodou jsem super stěna
bílým akrylem nahozená náhodně
velká miska jahod mně lahodně
potěšila.
Potmě žila jedna myška
kterou děsila obří výška
nového věžáku v Brnu.
I já s ní trnu
díky trnu tomu v oku
v okapi.
Už nesedím na kanapi
už neháčkuju myším bačkůrky
ani okurky nekrouhám
ruku hebkou mám
směji se myším
směji se tmám
ušklebuji se i vám.
Jahody dojídám.
Komentáře (1)
Komentujících (1)