osobní pohovor v sedě
bez dechu ,po obědě
naděje ztracena mléka louže
zranění náhodné pozor kloub
,že
v jamce již místo něj prázdno
chrupavka bez kontaktu ,pláč
o berlích bez naděje na procházku
zasněné pohledy na chomáč
bankovek volně ložených
obálka větrem slunci vstříc
marný pláč,prostý touhy
pak před očima šmouhy
kdo by na několik chvil
zasněně toužebně o mořích
o cizokrajných místech
však doma,zlatý světadíl
před zimou barevné listí
vzpomínka letních chvil
mohu-li ještě okamžik
podzim,náš pestrý cíl..
....................................................
karkulka v lese u potoka
na zádech kůži stáhlou z vlka
u nohy prázdnou láhev vodky
v košíku bublinky ze sodovky
něco se divoce za jejími zády
v drtivé reakci na kus čokolády
po vzoru léčebných ústavů
v poloze vismo za hlavu
.........................................
a toto nejni moje ale dík za pučení,vrátím
Na zemi koberec střapaný
na něm dvě nožky bosatý
Dítko jak ještěrka s ocáskem
šáteček zelený za páskem