dřív než zmokla
ještě kvokla
vejce snesla
mrtvá klesla
v prachu leží
a chce nežít
nechce snášet
ni zanášet
nechce z rána
spící z kouta
koulet voka
na kohouta
nechce prosit
bez přestání
ať je konec
kokrhání
dohrabala
dokvokala
uznání se nedočkala
nepočkala