Anotace: dvě hravé drobnůstky
O kouzle oka uzlení Oko kůzlete zlé neníokouzlené zelím
Daněk u snídaně sní Daně daně
Usni a sni, že dá Danasnídani i s ní
Místo toho posnídá s níi Dán, "ny?!"
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?