Anotace: mírně ožralecká, ale bez výtržností...
Dala mi za vinu
že plavu ve vínu
dala mi za vinu
že pivo piju
dala mi za vinu
že v pivu zahynu
dala mi za vinu
že hořce žiju
dala mi za vinu
mou břišní lavinu
dala mi za vinu
že prostorem kynu
dala mi za vinu
kdejakou kravinu
dala mi za vinu
můj život bez splínu
mírně ožraléj, docela spokojen:-)
27.07.2012 19:06:58 | kočkopes