Letní ledové ráno
Anotace: Vzpomínka na ráno, když jsem se rozhodla jít zaběhat.
Ve dvě hodiny ráno vstaneš.
Neslyšíš nikoho a proto půjdeš.
Venku tě přepadne jinovatka.
I když jí léto zavřelo vrátka.
Zamkneš za sebou malá dvířka.
A nemusíš se dneska, vůbec bát zítřka.
Loupežníci už dávno vyšli z módy.
Ale na devianty píšou ódy.
Půjdeš ven a předstíráš,
hlas kluka, kterého znáš.
Nemáš strach, pouze babička tě straší.
Že jít cestičkou kratší.
Je sebevražda.
I když tam neproběhla žádná vražda.
Nemyslete, že jsem blázen.
Pouze vzpomínám na celý týden.
Přečteno 441x
Tipy 1
Poslední tipující: Danger
Komentáře (2)
Komentujících (2)