podvečerní
Anotace: Nojono,je tu horko
z rána jen v barvě těla
..
noc se chvěla
..
v křiku hvězd
..
pak přišla náhle změna
..
asi tak kolem oběda
..
nehlídán , barvím se do hněda
..
měním se náhle z tipu
..
co brouzdá stínem měst
..
na kopáče , jenž k vidění
..
podél cest
..
a k večeru když slunce lehá
..
nejedna místní očkem po mě šlehá
..
můj odstín
..
splynul
..
čerň
Přečteno 403x
Tipy 6
Poslední tipující: Noc17, ZILA78, Sarah, ašari
Komentáře (0)