Jára
Anotace: ..Járovizace manželství..
Potkal Jára Lidušku
svedl jí až do domu
pozval si jí na fušku
teď se rýpe v betonu.
Potkal Jára Horákyni
nabídl ji milování
teď má chudák další tchýni
pozdě času k litování.
Potkal Jára Jarmilu
zkusil jinou aby stál
na stání už nemá sílu
v trůně visí malý Král
Potkal Jára manželku
dostal pár ran válečkem
o teď dělá popelku
už nebude chlapečkem..
Přečteno 532x
Tipy 2
Poslední tipující: Emka
Komentáře (2)
Komentujících (2)