Anotace: Tak jsem včera jela pracovně na cestovní veletrh a takhle to dopadlo...:o)))
Dík za to, že existuješ. Dík ta to, že takhle píšeš.
Přečetla jsem si i Tvoje starší básně a dobře jsem se zasmála. Ty musíš mít energie, když si dokážeš ze života dělat takovou srandu! :))
14.01.2007 20:15:00 | retrivr
No to je bomba! ;-) Fakt dobrá básnička...
S tím zvracením před lidmi mám osobní zkušenosti... ale já to měla po oslavě 20. narozenin... ještě že byla tma...
Až pojedeš do Prahy, tak se ozvi, čéče, pracuju na Václaváku, dáme kafčo ;-)
12.01.2007 15:13:00 | Levandule
Hm, co takhle lysterie?.))Ale myslím, že v másle ji naše drahá hygiena zatím ještě nenašla:)
Jestli se tohle fakt stalo, tak to je mi líto, zvracet před lidma, na místě asi umřu:))
Hodně štěstí na dalších veletrzích:))
12.01.2007 14:10:00 | Sunny
Kdybych pařila...ale mě prostě bylo blbě. Domů jsem dorazila v šest večer, v sedm jsem usla a spala do sedmi. Dnes je mi OK. Musel na mě být pohled, když jsem u výtahu, opřená o popelnici odkládala svou snídani...:o)
12.01.2007 13:22:00 | Aglája