Mák
Technologie nejsou nanic
umí jen to co umí
schází se šrot u popelnic
tomuhle kdo nerozumí
ať sáhne do nekonečna
nad hlavou - do bezedna
nejbližší dráha Mléčná
poslouží jak rozhledna
umíněné lidské snaze
řev motorů prosazovat
v rallye na Mléčné dráze
na stupních zapózovat
prvních tří vítězných a pak
expandovat o dům dál
roztrousit se jako mák
být semlet.. abych se bál?!
Přečteno 473x
Tipy 4
Poslední tipující: Kirsten
Komentáře (1)
Komentujících (1)