vaty cukrové
Mít tak navíc trochu mlhy
které..
prý že jsou dva druhy
tu bílou
někdy páni rvou si
lepí si z ní plnovousy
a když sníh se trochu zpozdí
nenasněží teplo do zdí
pak jedinému zbývá neděje
mistr vítr z ní
staví závěje
jenže já špejli v ruce mám
pár chutí z dětství
nejsem sám
a tak kudy chodím
hledám
tam kde mraky tančí sedám
a pokud jednou najdu
vážně růžovou
pak zamotám si nenápadně
vatu cukrovou
s přeslazenou tváří
slepenými prsty
odháním vosy nedbale
ospale
ponořen na dno
řeky hladké
tam někde zbytky dávných vášní
tvé rty sladké
Přečteno 513x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Lenka Krásnodvorská, Avola, Sarah, Kett, Písnička...
Komentáře (7)
Komentujících (2)