Anotace: a nebo možná nesmír
nebe ve druhém patře
a výtah nejede
tak po schodech se táhnu
jen co zahnu
k hlavním dveřím
tam nápis
sotva věřím
ale co nadělám
když jsou boží
prostě tam viselo
přejímka zboží
no to je humor
nebeských rozměrů
tak já jí hledám po lese
pak jí sežeru
a všechno je to při tom zmatku
nadarmo
a to někdo sliboval
že nebe je zadarmo..
no tak si sednu na oblačnou židli
zavírám oči
jen tak pluji
oční víčka zevnitř kontroluji
a místo abych radoval se z konce cesty
roluju jazyk ze své vesty
a patou do té bíle krásy
důlek vytlačím ……asi
vesmír nesmír to se četlo samo ..parádní sešup po slovech a to s tím sednu na oblačnou židli je dost dobré a neotřelé teda..že mě něco takovýho nenapadlo dřív,kurňa fix :-)
04.10.2012 11:37:22 | xoxoxo